top of page
  • Foto van schrijverFrauke Moon

Nacht bij volle maan

Begonnen met mix van verf, zand en korrels. In de voltooiingsfase zag ik eerst mijn 3 viergeslachten...mijn moeder, ik zelf, mijn 2 dochters en 3 kleindochters. Het lukte me niet om ons 7-en weer te geven. Op een maandag kwam ik thuis van 't KC en er passeerden 2 buurmeisjes, net toen ik aan 't uitladen was. Ze bekeken mijn schilderij en in wat overbleef van mijn probeersel zagen zij een uil, gezeten op een tak.

Die mysterieuze nachtelijke jager brengt wijsheid van de ziel, is verbonden met de maan.

Welke boodschap brengt ie?

(stretched canvas / acryl met structuur / 80cm x 60 cm)

Met dank aan Emilie en Laure.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Trio

Uitweg

Post: Blog2_Post
bottom of page