• Frauke Moon

Stilte... goud waard ~ Silence is golden

Bijgewerkt op: 10 mrt. 2021

Daar... ergens in het duister... fluister jij mijn naam. Ben jij op zoek naar mij? Of naar de verloren tijd? Ben ik op zoek naar jou? Jij met jouw hart van goud, ik vind jou, jij vindt mij... bij een frisse zeebries of gewoon... als de zon schijnt.

In het hart van de stilte vinden wij het goud dat we zochten... stilte is goud waard.

~There ... somewhere in the dark ... you whisper my name. Are you looking for me? Or are you looking for the lost time? Am I looking for you? You with your heart of gold, I find you, you find me ... in a fresh sea breeze or just ... when the sun shines. In the heart of the silence we find the gold we were looking for ... silence is golden.~

(canvas/acryl with mixed materials/80cm x 60cm)

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dromen

Ongewoon