top of page
  • Foto van schrijverFrauke Moon

Van chaos naar aanvaarding

Bijgewerkt op: 4 dec. 2022

Kliederen met verf, zand e.a. Gewoon je intuïtie volgen, dan alles wat over en weer bewegen en laten drogen. En dan ineens zag ik hen allebei: Jeroen en Katelijne. Zacht treurend erken ik: het is zo, het zij zo - zodat ik me kan openen voor het leven van nu en leer te leven met wat verloren is gegaan. Laat me, wanneer de pijn weer opborrelt, beven voor de onpeilbare diepte van de dood, laat me huilen om de pijn van het verlies, laat me me niet afvragen waarom. "Jeroen en Katelijne, jullie met mij meedragend, ga ik verder, vol levensblijheid, troost vindend in de mooie herinneringen, vreugde vindend bij diegenen die ik liefheb. Moeke."


(canvas/acryl+textuur/60 x 80 cm)

(WERD 'Loslaten')

66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Trio

Uitweg

Post: Blog2_Post
bottom of page